Versionshistoriken i redigeraren sparar ögonblicksbilder av sidans innehåll medan du designar.
Öppna versionshistoriken

Klicka på ikonen för versionshistorik i designerns verktygsfält. Du ser numrerade versioner (V1, V2 och så vidare).
Åtgärder
- Förhandsvisa: se hur en tidigare version såg ut.
- Återställ: ersätt innehållet på redigeringsytan med den versionen.
- Ta bort: ta bort en sparad version som du inte längre behöver.
Det här är historiken för innehållet i designern. Publicerade versioner på skärmen Publicera är separata byggen. Se Automatisk publicering och versioner.